Acasa Grupuri Motoare si adrenalina Subiecte din grup

Grup Motoare si adrenalina

Categoria Membri Tip grup Data fondarii
Sport si relaxare 28 public 22 Februarie 2007
Inscrie-te in grup
Toate subiectele
Raspunde
1  << [ 1 ] >> 1

3 subiecte

Subiect: misto
Data adaugarii: 04 Aprilie 2007
misto
ai eu cand eram mai mic eram pasionat de motoare
am vrut sa imi iau unul pe la 20 de ani.. tot un yamaha era vreo 13mii de euro la oferta si bunicel..si nu m-a lasat pretena din 2 motive..1 a zis ca "de ce?sa imi rup gatu?" ...ca stie ca le am cu viteza si-s nebun..si cu masina la fel..dar na..si 2 ca:" hai ma..unde mergem cu el..ca nu are portbagaj...daca ploua nu e bun,iarna nici atat nu mergi cu el.. hai mai bine .ia-ti masina cu banii aia/e mai practica"..si uite asa nu mi-am mai luat eu nimic...(decat masina :P )
in schimb ca sa imi fac pe plac mi-am luat un scooter din ala mare frumosul (era mare dar nu prindea mai mult de 70 pe ora:)) )cu care m-am plimbat in stanga si in dreapta...
Citeaza
Data adaugarii: 04 Aprilie 2007
RE:misto
a si cu scooterul am facut accident..am uitat sa va zic;))
asdar avea dreptate pretena
:)
m-a "calcat" unu.m-a sifonat...m-a bagat in spital cu piciorul rupt..(mi-a platit el de toate,mi-a platit si reparatia sooterului..desi si eu eram de vina dar asta e viata..
Citeaza
Data adaugarii: 07 Iulie 2007
RE:misto
desi am 20 de ani, inca nu am carnet pt ca momentan nu mi-l permit din cauza faptului ca ma incapatanez sa fac atat A-ul cat si B-ul...dar cand am sa mi-l iau imi cumpar un motor...sincer nu stiu ce marca desi sunt adeptul suzuki pt ca ele mi-au trezit prima data acest interes pt motoare, dar cert este ca am sa mi-l iau si nici parintii nici prietenul nici Dumnezeu nu ma poate convinge din a nu-mi lua unul. In cazul tau prietena ta tb sa te fi cicalit destul de mult sa nu-ti cumperi un motor sau te-ai lasat tu destul de usor, dintr-un motiv oarecare(nu ma pronunt pt ca nu-l cunosc), dar daca as fi in locul tau, as spune oricui, prefer sa mor cu zambetul pe buze mergand cu 200 la ora decat batrana cu riduri multe si tusind convulsiv intr-un pat la o varsta la care nimeni nu-si va mai aduce aminte de mine...parerea mea :))
Citeaza
Cere.ro