Acasa Grupuri Wicca Magia alba
Categoria Membri Tip grup Data fondarii
Religii 2 public 24 Mai 2014
Inscrie-te in grup
Moderator
Ultimii membri inscrisi in grup
Vezi toti membrii »

Lumina sa iasa in calea ta!

    Dupa o indelunga cautare, incercand sa gasesc o comunitare deschisa la acest subiect magic, am renuntat sa mai caut alinare cu cei ce critica si nu inteleg acest subiect.

    In data ce am renuntat sa caut intelepciunea altora, am inceput sa creez pentru mine. Analizand propriile nevoi m-am gandit ca nimeni nu ia initiativa si marea majoritate se tem in anonimat. Nu ai de ce sa te temi, eu nu cer nimanui sa iasa la iveala ca zic eu, e hotararea ta, dar intr-un final singuratatea isi va pune amprenta pe tine si te va marca.

    Acest blog este pentru persoanele care intradevar simt cu sufletul si adora spiritualismul (adica simpt chemarea), si au puterea sa inteleaga ca pe aceasta lume e ceva mai mult pentru fiinta noastra.

    Am rugamintea catre persoanele sceptice sau rasiste sa nu se inscrie pe acest site, deoarece e facut pentru adevaratii credinciosi, initiati... si doar simpla prezenta le poate provoca disgratie. Cat pentru persoanele care au simtit chemarea, nu intamplator ai ajuns aici si vreau sa stii ca pe lume nu esti singur(a).

    Impreuna putem descoperi taine avansate. Unitatea inseamna totul !

Taguri: wicca grup de socializare magie alba vraji vrajitoare vrajitori incantatii zei zeitati zeite ritualuri sabat pentagrama wiccan grup cerc steaua pagan spirit practici stravechi

Adauga subiect nou

Subiect Membru Detalii
Scopul
Pentru cei care se intreaba si nu inteleg ce am scris mai sus, am creat acest topic pentru a discuta cu oameni care gandesc la fel ca mine si inteleg, Daca simpti spiritul hai sa vorbim!
Raspunde Citeaza
adaugat pe
24 Mai 2014


1 raspunsuri
Vezi toate subiectele
Cere.ro