Acasa Grupuri UE- Uniunea Europeana-Europa-Romania ("De bine" sau "vai de noi!!")
Categoria Membri Tip grup Data fondarii
Scoala si educatie 95 public 22 Martie 2007
Inscrie-te in grup
Moderator
Ultimii membri inscrisi in grup
Vezi toti membrii »

Spatiul zonei euro s-a mai imbogatit cu o tara, in timp ce altele si-ar dori si ele sa intre iar unele nu stiu cum sa amane mai mult momentul.
Aproape toate tarile care au aderat la UE si-au consultat populatia cu privire la acest pas. La noi subiectul unui referendum pe tema aderarii a fost aproape un tabu. De ce?

AVANTAJE&DEZAVANTAJE (considerate de romani)
30%sunt optimisti:
Printre avantajele integrarii in UE mentionate,
se numara cresterea nivelului de trai pe termen lung, libertatea de miscare pe teritoriul UE, locuri de munca si relansarea economica. Legi mai bune si un climat moral, precum si demnitatea umana sunt considerate ca avantaje ale aderarii, aderarea va presupune avantaje pentru tineri, securitate nationala, pace si stabilitate.Aderarea Romaniei la UE va aduce standarde mai inalte de calitate si integrarea va presupune mai multa democratie.
70% sunt pesimisti:
La capitolul dezavantaje ale integrarii la UE : cresterea puternica a preturilor si scaderea dramatica a nivelului de trai, precum si cresterea somajului , pierderea identitatii nationale si a demnitatii .Aderarea la UE va insemna distrugerea agriculturii, vor fi distruse economia nationala si institutiile. Drogurile, coruptia si drepturi inadmisibile pentru homosexuali sunt identificate ca dezavantaje ale aderarii.

Adauga subiect nou

Subiect Membru Detalii
Mary d Gaspar
Preturi case la cheie si la rosu Preturi case la rosu Constructie din BCA - 258 EUR/mp Constructie din caramida Poroterm - 269 EUR/mp Constructie din caramida GVP - 269 EUR/mp Constructie din caramida plina - 298 EUR/mp Preturi case la cheie Constructie...(mai mult)
Raspunde Citeaza Editeaza
adaugat pe
02 August 2008


1 raspunsuri
Salut!
Nu pot sa spun multe....asa ca ma voi rezuma....cine stie la ce ma refer,va intelege.
La inceput am fost foarte contra Basescu....dar dupa ce m-am documentat,bine.....am pus cateva intrebari oamenilor potriviti....am aflat adevarul......si dupa cum...(mai mult)
Raspunde Citeaza
adaugat pe
12 Mai 2007


4 raspunsuri
ca sa vedem cat circ exista in Romania la ora actuala
Oare nu ne dau astia afara din Ue???la cati pacalici am vazut ieri pe la Tv,care mai de care cu discursuri,unul mai infloritor decat altul. care aruncand cu otravuri..care injurii..vai de capul nostru..
si ciresica de pe tort a fost scumpul si dragul...(mai mult)
Raspunde Citeaza
adaugat pe
20 Aprilie 2007


2 raspunsuri
basescu ne-a facut de ras in UE
parerea mea sincera..pornise cu dreptul..sau asa am crezut la inceput..si ne-a dezamagit pe toti...e un politician la fel ca oricare altul care minte,promite si face alte rahaturi pt propriul bun plac!
Raspunde Citeaza
adaugat pe
20 Aprilie 2007


14 raspunsuri
finantare
am o problema.............cum obtin o finantare pentru partea de publicitate?macar se poate asa ceva?
Raspunde Citeaza
adaugat pe
03 Aprilie 2007


3 raspunsuri
Vezi toate subiectele
Cere.ro