Acasa Grupuri Sinuciderea
Categoria Membri Tip grup Data fondarii
Personal/jurnal 10 public 06 Iunie 2007
Inscrie-te in grup
Moderator
Ultimii membri inscrisi in grup
Vezi toti membrii »
De ce se sinucid oamenii? De ce recurg la asemenea gesturi? De ce  sa luam o viata care nu e a noastra doar pentru ca asa vrem in acel moment?  E oare un gest de lasitate? Oare nu e ca si cand ai fi foarte suparat pe ceva..i-ai face orice pe moment, dar mai tarziu iti trece si te gandesti: " ce bine ca te-ai cumpatat, nu merita"...oare nu e la fel si cu sinuciderea?


adio lume cruda!!!

Adauga subiect nou

Subiect Membru Detalii
din disperarea aia prin care toti trecem la un mom..
numai ca unii cred ca se termina totul..altii mai intrezaresc o scapare..aia care cat de cat mai intrezaresc ceva..scapa si nu recurg la asemenea gesturi...ceilalti insa..nu! desi intrezarirea exitsa pt toti..numai ca nu toti o vad(din pacate)
Raspunde Citeaza
adaugat pe
15 Iunie 2007


1 raspunsuri
sinuciderea din dragoste
cand ma gandesc ca sunt multi (vezi cazul Bogdan Ralph) care se omoara pt femeie iubita, din asa zisa dragoste..hai la el poate e altceva ca scorpiei aleia nici nu ii pasa dupa moaca...dar sunt atatia si atatia care prefera sa se omoare daca tipa sau...(mai mult)
Raspunde Citeaza
adaugat pe
06 Iunie 2007


1 raspunsuri
imposibil
asa ceva e de-a dreptul imposibil!
cum ajung domnule 2 fete tinere de 24 de ani, gemene, de familie buna, cu studii finalizate, cu servicii,cu 2 maini si 2 picioare, sa ajunga sa isi i-a viata minutios gandit dinainte(cumparat scunele, sfoara..ca doar...(mai mult)
Raspunde Citeaza
adaugat pe
06 Iunie 2007


2 raspunsuri
de ce bai fratilor va gandititi cu asa teroare
recunosc ca e o tampenie...dar si eu m-am gandit la un moment dat la sinucidere..sincer va zic!
eram un prea prost pustan inragostit pana peste urechi si la un mom certandu-ma cu fraiera, i-am zis ca mai bine, fur masina lu tata si ma arunc in lacul...(mai mult)
Raspunde Citeaza
adaugat pe
06 Iunie 2007


2 raspunsuri
bai nene eu nu-i inteleg pe pustiul ala "ralph" mult mediatizat
nu cred in varianta uciderii lui..insa nu imi explic cum a putut fi atat de bou incat sa-si i-a viata pt o dobitoaca care se juca cu el!!!
Raspunde Citeaza
adaugat pe
06 Iunie 2007


3 raspunsuri
Vezi toate subiectele
Cere.ro