Acasa Grupuri Radio SuperHits FM
Categoria Membri Tip grup Data fondarii
Muzica 1 public 31 Iulie 2011
Inscrie-te in grup
Moderator
Salutare tuturor! Acesta este profilul/grupul oficial al postului de Radio SuperHits Fm Romania. Acest post de radio difuzeaza mai multe genuri de muzica: Romaneasca, Straina, Albume intregi, House, Seturi si mixaje live realizat de cei mai tari dj ai momentului, Hip-Hop, Dance, Blues si multe altele. Acest radio a luat nastere din anul 2007 cand Dj MITA era cu un grup de prieteni la ziua lui pe 15 aprolie atunci s-a lansat radioul dintr-o simpla joaca, El impreuna cu mai multi prieteni s-au apucat sa mixeze muzica si s-a gandit chiar atunci sa faca un post de radio ce se emite online doar pe internet. Acest post de radio are mai multe emisiuni. Se pot face dedicatii Live cand este in emisie unul din dj nostri la radio_superhits. Pentru mai multe informatii va rugam sa accesati http://nicemihai.hi5.com/ http://www.facebook.com/radios​uperhits sau pentru a asculta Live! http://www.superhitsfm.tk/ Site oficial Pe acest profil se gasesc doar poze/afise cu radioul nostru. Cele de la evenimente sau poze personale cu prieteni, fani se gasesc doar aici. Speram sa va placa acest radio si sa aduceti cati mai multi prieteni/fani/ascultatori.


Asculta LIVE Radio SuperHits FM Muzica Ta Zi De Zi Un Click Aici! http://radiosuperhits.no-ip.bi​z:8000/listen.pls Merge cu Winamp, VLC, iTunnes, Real Player ON AIR Dedicatii Live ADD New Yahoo Messenger radio_superhits pentru mai multe detalii!

Intrati pe Chat-ul online Radio SuperHits FM! Click aici http://www.xat.com/radiosuperh​its E timpul sa-ti faci noi prieteni! Primi care se inscriu pe site cu nick-ul respectiv primesc automat membru VIP! Pe parcurs daca vei ramane alaturi de noi vei primi acces moderator. Vino alaturi de noi !
Taguri: radio superhits
Nici un subiect postat
Adauga subiect nou
Cere.ro