Acasa Grupuri Maestrul Szondi
Categoria Membri Tip grup Data fondarii
Sport si relaxare 2 public 29 Ianuarie 2012
Inscrie-te in grup
Moderator
Ultimii membri inscrisi in grup
Vezi toti membrii »

Artele martiale reprezintă cu sine un mod de viață ce influențează toate aspectele existenței noastre umane, pînă în cele mai mici amănunte, deaceea abordarea greșită a lor se răsfrînge negativ asupra vieții noastre.

Practicînd artele marțiale, persoanele înzestrate cu vocația divină de a sta la straja păcii, dreptății și libertății omenirii, au căpătat posibilitatea de a-și recunoaște vocația, de a primi instruirea necesară îndeplinirii ei și de a o pune în practică în viață, căpătînd astfel șansa de a-și trăi viața deplin, în armonie cu legile Universului.

O singură condiție trebuie să îndeplinească cei ce doresc să beneficieze din plin de beneficiile și avantajele practicării artelor marțiale: - ei nu trebuie să confunde artele acestea de origine divină cu un simplu sport! Artele martiale nu se practică de dragul satisfacerii vanității personale și nici de dragul carierei sportive. Ele se practică de dragul îndeplinirii vocației divine de a asigura dezvoltarea liberă și normală a civilizației umane.

Taguri: Szondi, Kung-Fu, Arte Martiale, lupte, sport, vocație divina

Adauga subiect nou

Subiect Membru Detalii
Comentariu la "În memoria chipului pierdut 3" de d-l Florin Szondi
Majoritatea ființelor umane își consumă viața, în adevăratul sens al cuvîntului, fără ași pune întrebări legate de corectitudinea modului lor de viață și de rostul existenței lor. Capacitatea de înțelegere a lor e într-atît de slabă încît atunci cînd...(mai mult)
Raspunde Citeaza
adaugat pe
11 Martie 2012


1 raspunsuri
Maestru și Discipol
Educația timpurilor noastre nu este nici pe departe în slujba oamenilor și a civilizației umane, după cum ar fi trebuit să fie, ci a ajuns un instrument utilizat de unii în interese strict personale și egoiste în detrimentul tuturor. De la clasele...(mai mult)
Raspunde Citeaza
adaugat pe
01 Februarie 2012


1 raspunsuri
Maestrul Szondi
„Dă-i, Doamne, românului mintea de pe urmă!”
Vorbă populară

Există o sumedenie de lucruri în lume a căror valoare adevărată o percepem abea atunci cînd le pierdem, iar atunci cînd le pierdem, regretăm amarnic că nu le-am prețuit la timpul...(mai mult)
Raspunde Citeaza
adaugat pe
29 Ianuarie 2012


1 raspunsuri
Istoria Artelor Martiale
Importanța artelor martiale în dezvoltarea civilizatiei umane a fost, este și va fi extrem de mare, în pofida ignoranței și atitudinii ușuratice pe care majoritatea oamenilor o au față de ele. De aceea dezvăluirea misterului ce învăluie istoria lor și...(mai mult)
Raspunde Citeaza
adaugat pe
29 Ianuarie 2012


1 raspunsuri
Vezi toate subiectele
Cere.ro