Acasa Grupuri Apa : element viu
Categoria Membri Tip grup Data fondarii
Religii 9 public 07 August 2007
Inscrie-te in grup
Moderator
Ultimii membri inscrisi in grup
Vezi toti membrii »
Apa e element viu si in ultimul timp s-au facut numeroase cercetari despre acest lucru, unul din cercetatori: Dr japonez Masaru Emoto a si demonstrat.
Masaru Emoto a pus apa distilata intr-o eprubeta, dupa care, in apropierea ei, diferite persoane au rostit cuvinte senine si blande precum "mama", "iubire", "inger", "multumire".
A inghetat apa din eprubeta si a fotografiat cristalele care luasera forme armonioase, geometrice. Aceeasi apa a fost, dupa aceea, supusa unui "tratament" cu cuvinte dure si negative de genul celor: "razboi", "moarte", "sange", "demon". Cristalele obtinute dupa inghetare erau complet diferite, devenisera asimetrice, contorsionate, scurte, parca erau speriate si devastate.
Acelasi experiment a fost facut folosind de data aceasta muzica. Atunci cand apa a "ascultat" Mozart, Vivaldi, Bach, Beethoven s-au obtinut cristale de o frumusete si culoare divina. Cand apa a "ascultat" muzica hard rock si heavy metal cu texte dure si violente, cristalele obtinute pareau sa fi explodat, erau rupte si strivite. Imediat dupa acest tratament dur, apa a fost pusa sa "asculte" muzica pop despre dragoste, de exemplu melodia "Love love love" a Beatles-ilor si cristalele si-au revenit, devenind din nou extrem de armonioase.


ce spuneti despre acest lucru?
De asta si organismul uman(cu cele 70 de procente de apa ) se imbolnaveste cand e supus la tot felul de stimuli negativi. De asta se si recomanda consumul de minim 2,3 litri de apa proaspata pe zi. Asadar trebuie sa fim mai atenti la ce gandim , la cum influentam apa din organismul nostru pentru a fi sanatosi si a avea o viata frumoasa.

(Bach)

(Multumesc)

(muzica folk)

(cristalul apei dupa o rugaciune)

(acelasi cristal dupa muzica rock)

(la rostirea si gandul la Adolf Hitler)

Taguri: apa vie rugaciuni cantece element organism japonez doctor japonez Masaru demonstratii cristale inghetate

Adauga subiect nou

Subiect Membru Detalii
terapia prin apa
am citit despre terapia prin apa un artocol f interesant:
" Cata apa bei pe zi? Cata apa ai baut deja pana acum, cand citesti acest articol? Ok, ia-ti paharul cu apa langa tine si haide sa vedem de ce doctorii din lumea intreaga nu obosesc sa ne...(mai mult)
Raspunde Citeaza
adaugat pe
13 August 2007


1 raspunsuri
ce ciudatieni si cu medicul asta..
mda..poate..o fi asa cum zice el..
Raspunde Citeaza
adaugat pe
09 August 2007


1 raspunsuri
am citit si eu din greseala intr-o revista de nenea asta, apoi am cautat mai multe
si ce mi-a ramas in cap..o povestioara adevarata cica:
< Un experiment special al dr. Emoto a avut loc anul trecut pe malul unui lac(Biwa) cu o reputație grav pătată de poluare. Timp de două decenii Biwa și-a exasperat locuitorii și primarii. În...(mai mult)
Raspunde Citeaza
adaugat pe
08 August 2007


1 raspunsuri
filmul: "What the bleep do we know?", se bazeaza PE ASTA!
http://video.cere.ro/video-Cinema+promo-What+The+Bleep+Do+We+Know+%28FILM%29-1563.html


Unul dintre filmele care dă Hollywoodului supercomercial o lecție de profunzime a viziunii, umor și succes de public se numește "What the bleep do we know?", își...(mai mult)
Raspunde Citeaza
adaugat pe
08 August 2007


1 raspunsuri
am auzit si eu de el;)culmea tot de pe otv intr-o noapte de insomnii;))smecheria e ca vrea sa ne transmita un mesaj: nu mai poluati apa ca ea semnifica VATA pana la urma!!!!
Experiențele sale revelează existența aspectelor subtile, energetice, influența evidentă pe care gândurile, sentimentele, muzica, imaginile, o pot avea asupra materiei. Apa este purtătoare de informație și poate fi foarte ușor impresionată, impregnată,...(mai mult)
Raspunde Citeaza
adaugat pe
08 August 2007


1 raspunsuri
Vezi toate subiectele
Cere.ro